Vergonya de la societat machista que tenim.

Quan al Google poses IVECO, la segona proposta de cerca és IVECO VÍDEO o IVECO VERÓNICA VÍDEO… Google ordena les cerques segons la quantitat de cerques que s’hi fan… IVECO TRABAJADORA està en 5è lloc.
Espero que al responsable de difondre les imatges, que sembla ser que ha estat la seva exparella, li caiguin uns quants anys. Sobre els companys de feina que hi han difós, ells són la seva pròpia condemna, perquè no deuen saber ni com mirar-se a la cara. A l’empresa, espero que li caigui un bon puro també per no activar el protocol d’assetjament.

QUAN LA VERGONYA ENS HA DE ARRIBAR A TOTS, PER LA SOCIETAT MASCLISTA A LA QUAL VIVIM. ELS QUE VAM CALLAR I VAN RIURE TAMBÉ SÓN CULPABLES.

Per una mica més d’informació. https://www.20minutos.es/noticia/3656986/0/movimiento-feminista-convoca-concentracion-veronica-iveco/

Print Friendly, PDF & Email